Kunne græde

Farvel, alkohol

Altså ikke farvel NU. Det ville fandeme være dumt, når jeg holder kæmpe fest på fredag. Næste år skal der ske meget fra april til oktober på træningsfronten, så der må jeg vinke pænt farvel til alkohol, fed mad og andre dårlige vaner. På den måde gør alkoholen ikke min træning noget dårligt. Jeg har begrænset med tid, så det gælder om at udnytte den bedst muligt. Min næste sommerferie har derfor kun to ting på dagsordenen: Arbejde og træning. Det lyder måske ikke super opmuntrende eller ferieagtigt, men det er det, der skal til! Det kræver, at jeg knokler på jobbet for at få råd til turen, og det kræver, at jeg knokler med træningen, så jeg kan gennemføre mit løb. Jeg skal løbe 4-5 gange om ugen hele næste år, og det kræver altså, at jeg kan bruge weekenderne i stedet for at ligge med tømmermænd. Dermed ikke sagt at jeg aldrig skal deltage i fester. Selvfølgelg skal jeg da det! Jeg skal bare ikke drikke. Jeg må nøjes med virgin drinks, og sådan er det. Jeg vil gennemføre det løb mere end noget andet, så jeg må ofre ting på vejen.

Fornuftig beslutning synes jeg selv. Jeg er super spændt på, om jeg kan holde det. Jeg ved godt, at det bliver svært for mig at starte op, men jeg skal klare det. Det bliver også svært for mig at holde det, når mine veninder synes, jeg skal med på druk. Åh, jeg håber, de forstår mig. Jeg vil så gerne være i mit livs form i år 2015. 2015 bliver mit år!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunne græde