Stilhed før stormen

Kunne græde

I fredags var jeg på arbejde, men jeg var slet ikke oplagt. Min krop, specielt ryg og nakke, gjorde hjernedødt ondt, og det var godt nok hårdt at komme gennem vagten. Dog har jeg aldrig før haft det så sjovt til luk. I går morges vågnede jeg op med ondt i kroppen og halsen. Kæresten og jeg skulle til mine forældre, og det havde jeg længe glædet mig til. Som dagen skred frem fik jeg det værre og det sluttede i feber, avs i hele kroppen og træthed. Det kunne da bare ikke passe mig dårligere! Jeg skulle i dag løbe mit første 15K løb, men jeg måtte altså droppe at løbe, for jeg kan dårligt gå uden at være skidt tilpas. Det var mit største løb hidtil og et kæmpe delmål på vejen mod mit maraton, så jeg er virkelig skuffet og ked af det. Jeg ved, at jeg bliver nødt til at lytte til min krop, selvom det sutter maks røv. ØV!

For at få humøret lidt op har jeg kigget på opskrifter på natmad til min kæmpe Halloween fødselsdagsfest på fredag, og det er der så styr på nu. Yay. Nu sidder jeg med bloggen åben og browser nettet efter alternative løb på 15K. Jeg har sat klare delmål op for mit forløb det næste år, og det lyder sådan:

  • December 2014 = 15K
  • April 2015 = Halvmaraton
  • Juli 2015 = 30K
  • Oktober = Malibu maraton

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilhed før stormen