Ændringer i kosten og træningen

Ting til løbeturen

I går kom jeg igen ud på vejene med løbeskoene på fødderne. Jeg fik slået min personlige rekord på tid pr km. Jeg ligger normalt stabilt på 7:10, men i går ramte jeg både 6:46, 6:31 og 6:16. Da jeg kom hjem og så det, blev jeg vildt glad, og så gjorde det pludselig ikke så meget, at jeg kun fik løbet 3,43 km i stedet for den lange rute. Det var super fedt at løbe den hurtigere, så det må jeg gøre noget oftere. Jeg tror, at jeg i fremtiden vil tage den korte rute én gang om ugen, så jeg kan forbedre hastighed. Derudover skal jeg selvfølgelig stadig løbe mine to til tre andre længere ture om ugen. Torsdag er dagen, jeg skal løbe mit første 10 km løb, og jeg må være ærlig at sige, at jeg ikke tror særlig meget på det. Jeg har endnu ikke været tæt på at løbe de 10 km. Jeg frygter, at jeg går kold lige omkring de 5, og så er der altså langt til mål! Dog har jeg besluttet, at jeg vil løbe så meget, som jeg kan, og så må jeg gå noget af ruten, hvis det er det, der skal til! Jeg ved, at jeg kommer til at løbe med pace på ca. 7:30, for jeg kommer aldrig i mål, hvis jeg løber meget hurtigere. Lidt hurtig hovedregning betyder, at jeg bør komme i mål på 1 time og 15 minutter. Det ville jeg slet ikke være utilfreds med! Jeg håber på, at jeg kan ramme en tid lige deromkring, men jeg ved, at jeg bliver ramt af træthed de sidste 5 km af ruten, så det kan sagtens betyde, at tiden bliver dårligere. Faktisk er jeg ret ligeglad med den tid, bare jeg kommer i mål. Det bliver spændende at se, hvordan det går mig den aften, og om benene vil, som jeg vil. Jeg må være ærlig og sige, at jeg er nervøs, men  jeg glæder mig.

Når jeg er ude og løbe, er det begyndt at irriterer mig, at jeg ikke kan følge med i min træning. Jeg slår altid Endomondo til, så jeg får opdateringer hver km, men jeg får ikke at vide, om jeg slår min personlige rekord. Jeg får kun tiden i alt, tiden på den sidste km og antal km i alt, og det er sgu ikke helt nok. Derfor har jeg bestemt, at jeg vil have mig et løbeur. Jeg er faldet pladask for Garmin Forerunner 220, så det er røget direkte ind på min ønskeliste. Så er spørgsmålet, om jeg gider vente så længe, eller om jeg køber det selv inden. Det sidste er nok mest sandsynligt, da jeg har det med at være utålmodig. Garmins ur kan findes her

Skærmbillede 2014-08-12 kl. 13.32.58

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ændringer i kosten og træningen