Hæng i, Maria

Nedslagtning af maven

Torsdag var jeg med familien og kæresten i mine forældres sommerhus. Det var meningen, at vi “bare” skulle til påskefrokost. Vi endte med at blive der til efter 24, og vi har halvanden times kørsel hjem, så pludselig var det en sen aften. Men hvad betyder det, når man hygger sig. Vi fik proppet os med en masse snask, og jeg holdt mig bestemt ikke tilbage, for det gider jeg simpelthen ikke til sådan noget. Så må jeg bare være klar til at tage den dårlige nyhed på vægten i stiv arm og kæmpe videre. Jeg er desværre super allergisk for rigtig meget forskelligt, og det tog jeg altså heller ikke højde for. Det resulterede i mavepine, og da jeg kom hjem udviklede det sig til mavekramper og en voldsomt oppustet mave. Jeg gik fra at være lettere buttet, som jeg jo er det, til at være 5 måneder gravid. Det så helt vild ud, så jeg blev simpelthen nødt til at tage et billede af det.

I går morges var min mave heldigvis faldet til ro igen, så efter arbejde tog jeg op og trænede. Jeg var hurtigt klar over, at jeg ville træne mave, ryg og biceps, så efter en kort opvarmning gik jeg i gang. Puha, min mave blev tæsket! Jeg havde faktisk forventet, at den ville være enormt øm i dag, men jeg kan intet mærke, og det er frustrerende! Når den ikke er øm dagen efter, føler jeg ikke, at jeg har gjort nok. Det er tosset, for jeg kunne virkelig ikke mere til sidst i går. Jeg fik lavet en masse nye øvelser, og specielt en af dem var jeg vild med. Det var sitting twist, og den kunne jeg virkelig mærke. Jeg lavede den med 5 kg, for det er trods alt første gang. Næste gang tror jeg, at jeg prøver med 10 kg i stedet.

IMG_5700

Sådan her så det ud torsdag

IMG_5724

Gårsdagens aftensmad

IMG_5705 IMG_5721

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hæng i, Maria