Er jeg uretfærdig?

Anmeldelse af bikini bootcamp x2

Okay, så nu er jeg startet på Bikini Bootcamp i Fitness World, og jeg har været enormt spændt på, hvad det gik ud på. Jeg var til mit første hold i mandags i Herlev, og det andet hold var jeg til i dag på Englandsvej. Ja, jeg får rigtig prøvet forskellige centre af! I denne uge er fokus på core, og derfor havde jeg forventninger til ryg/mave træning, der ville gøre avs. Nu til mine to anmeldelser…

1. hold: Jeg mødte op i mit gamle gamle gamle fitness center i Herlev. Det var rent faktisk det første center, jeg nogensinde trænede i, så på en måde var det der, det hele startede. Jeg har blandede følelser med at være der, da der er enormt mange mennesker, jeg ikke har lyst til at møde. På mange måder havde jeg den mest perfekte barndom, for man kunne ikke drømme om bedre familie, end jeg havde mig. Der var til gengæld en masse andre ting, der gjorde det hele utrolig surt. Nu skriver jeg ting, men egentlig mener jeg personer. Netop disse personer har jeg intet ønske om at se igen, og det var derfor med mange nerver, at jeg begav mig alene ind i FW. Jeg fandt lynhurtigt holdsalen, den var hvor den plejede, og jeg fik placeret mig på den eneste plet, der var ledig. Der var absurd mange på holdet, og der blev bare ved med at komme flere. Der var to, der gik igen, fordi de ikke gad presse sig ind – de kom godt nok også nogle minutter for sent, men alligevel. Nå, men holdet startede lidt rodet, fordi folk blev ved med at komme, og vi blev mere og mere mast. Jeg følte mig utrolig fastklemt, og det var ikke fedt. Havde vi været 10-15 mindre, havde vi stadig været mange, men vi havde haft den nødvendige plads. Musikken startede, og instruktøren begyndte ellers at opvarme os. Der var en masse tilråb, og hun deltog aktivt, hvilket jeg elsker, når de gør. Efter opvarmingen startede den forkerte sang, så instruktøren løb over til anlægget og skiftede rundt. Lidt forvirring, men det er da helt okay. Nå, men så begyndte styrken ellers. Der var som forventet en masse øvelser til mave og ryg. Derudover var der også squats, og det var også rimelig ventet, da de kom i kombination med dødløft. Så alt i alt var det et hold, der fuldt ud levede op til mine forventninger. Min mave og ryg brændte! Av av av. Jeg blev slagtet godt og grundigt, og jeg nød det. Derudover lærte jeg nogle nye øvelser at kende, som jeg vil benytte i min egen træning fremover

2. hold: Denne gang havde jeg min træningspartner, Amalie, med mig. Det hjalp sgu på gejsten! Skide fedt. Instruktøren gik i krig med opvarmningen, og derefter var der tre forskellige poster. En med fokus på puls og to med styrke. Man skulle ved hver post lave 3 forskellige øvelser 2 gange. Når man havde været de to runder i gennem, skulle man videre til næste post, hvor der ligeledes ville være to runder med tre øvelser. Til slut kom man til 3. post hvor det fungerede på helt samme måde. Efter disse 3 poster var der en kort vandpause, og så var der en omgang mere med nye øvelser, men med samme princip. Det var voldsomt hårdt! Jeg synes, det var hårdest for pulsen og mindre slemt for musklerne. Det var bl.a. fordi, man skulle lave squats, men vægtstængerne havde kun 10 kg på…. Vi er altså vant til at have omkring de 60 kg på, så det føltes som ingenting, og jeg synes næsten, det var spild af tid. Til gengæld blev jeg slagtet på pulsøvelserne, min kondi er godt nok elending, puha! Efter de to omgange var der kort udstrækning, og så var holdet slut. Instruktøren var ikke selv med til at lave øvelserne, hun viste dem kun lige hurtigt, og det synes jeg var ærgerligt. Jeg kan sgu bedre lide, når de er med til træningen selv. Det motiverer mig mere. Instruktøren gik kort rundt og kiggede, om man gjorde det rigtigt, men hun rettede kun lige hurtigt, og så gik hun videre.

Hvad kunne jeg så bedst lide? Holdene var enormt forskellige. Det første hold fokuserede på core, som jeg havde regnet med, og det andet hold fokuserede mere på pulsen, synes jeg. Jeg kunne utrolig godt lide begge hold, da de begge gav sved på panden. Jeg tror som udgangspunkt, at jeg hælder mest til det første hold, for jeg havde trods alt et ønske om at fokusere på min core i den her uge. Det er super fint, at man fik en omgang pulstræning også, men det overholdt ikke helt temaet, synes jeg. Jeg kan jo altid tage cardio, hvis det er det, jeg vil. Synes det sidste hold mindede mere om HIIT, hvilket også er fedt, men mine forventninger var bare anderledes. Dog var deltagerantallet mere passende på dagens hold end holdet i mandagas. Kombinationen af core holdet i mandags og puls holdet i dag har dog været rigtig fedt. Det er det bedste, og hårdeste, fra begge verdener. Derfor glæder jeg mig til at fortsætte på Bikini Bootcamp i næste uge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg uretfærdig?