Mere shopping

Støt mig og en rigtigt god sag

Der har været lidt stille på bloggen, men det er der en virkelig god grund til! Eller faktisk to. Den første er, at jeg har løbet en masse den sidste uges tid, og jeg har næsten husket at bruge Endomondo hver gang, så der kan I altså også følge mig nu! 🙂 Derudover er der sket det fedeste, og det er faktisk grunden til, at jeg ikke har opdateret herinde, for jeg ville lige have det helt på plads først. Jeg kan med stolthed i stemmen nu konstatere, at mit maraton næste år støtter en rigtig god sag. Jeg har valgt at starte en indsamling til Børnehjertefonden. Alle pengene der kommer ind går ubeskåret til Børnehjertefonden.

Hvordan fungerer donationerne så? Det skal jeg sige jer! Jeg skal løbe 42,195 km til november næste år. Hver kilometer søger jeg en sponsor til. En sponsor kan donere et beløb fra 20 kr og op til lige præcis det beløb, sponsoren kunne tænke sig. Man tager kontakt til mig og informerer mig om, hvor meget man har valgt at donere, hvilke(n) kilometer man ønsker at sponsorere, og så sørger jeg for at lave en liste, hvor beløb og sponsor fremgår af hver enkelt kilometer.

Kan man ikke donere penge til det fremragende formål uden at sponsorere en/flere kilometer? Selvfølgelig kan man det! Man kan donere præcis det beløb, man ønsker, når man bare følger linket. Man kan også vælge at forblive anonym, hvis man ønsker det. Lad mig en gang for alle gøre det tydeligt, at selv de mindste bidrag er guld værd, for de børn der er afhængige af Børnehjertefonden.

Børnehjertefonden tager sig af børn, der har medfødte hjertefejl. De sørger for at oplyse og give forebyggende råd til hjertebørn. Derudover giver de børnene oplevelser, så de kan få en barndom med bekymringsfri dage ligesom alle andre børn i Danmark. Børnehjertefonden forsker naturligvis også, for at de er forberedt på fremtiden. Vil I vide mere, inden I donerer penge kan I tjekke deres hjemmeside her.

Nok snak, mere handling! Jeg har doneret de første 300 kr, og jeg vil løbende donere flere penge, så vi kan komme i mål. Da jeg skulle teste om knappen virkede for at fremstå anonym, fremgår mit navn dermed ikke, men det gør det de næste mange gange. Jeg har en drøm om at nå 3000 kr, men det kan jeg ikke nå uden jeres hjælp! Del mægtig gerne linket via jeres Facebook og lad folk fra alle dele af landet donere penge til denne gode sag. Doner nu eller læs mere her.

I finder mine kontaktoplysninger under ‘kontakt’.

På forhånd tusind tak for støtten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere shopping